Long time no see

12.43

Täällä taas takaisin pienen hiljaiselon jälkeen! Pahoitteluni että tänne ei oo tullu mitään kirjotuksia tai edes lyhyitä kuulumisia. Tässä on tapahtunut niin paljon muutoksia ja asioita että ei ole oikein ollut kunnollista aikaa miettiä kunnolla mistä kirjoittaisi. Nyt tuli vain semmoinen "ahaa" elämys että mullahan on blogi jota ihmiset haluisi lukea (ainakin näin toivon). Joten jos nyt tästä lähtien kirjottaisin tänne edes jotakin ja totta kai mulle saa tulla ehdottelemaan mistä haluisitte tietää enemmän tai jos on muita ideoita mitä tänne voisin kirjoitella tai muuta . :) Mutta eiköhän lähetä tämmöselle pienelle kuulumis kierrokselle!



Tosiaan viime kirjotus taisi olla Unskin ristiäisitä jos en väärin muista joten aikaa on kulunut ja asioita tapahtunut. Unski on tällä hetkellä 6,5kk ja todella iloinen ja reipas poika! Voi että kun rakastan sitä poikaa päivä päivältä vaan enemmän, en tiedä onko mahdollista mutta siltä se tuntuu.♥ Hän on oppinut vaikka ja mitä kääntyy molemmin puolen, ryömii, konttaa, menee karhukävelyä, nousee seisomaan ja osaa istua jo yksinään. Ei mene kauaa enää kun se jo kävelee, sen jälkeen saakin juosta kun päätönkana sen perässä ku on päästävä joka paikkaan. Ja nyt kun on oppittu liikkumaan ja kaikki asiat kiinnostaa niin luojalle kiitos että on keksitty kävelytuoli aka mersu meillä! Sitä ilman ei meidän perheessä ainakaan pystyisi elämään (nilkat on erimieltä).



Veikkakin aka Kaapo, Juuson vanhempi poika päässyt Oulusta meille kyläilemään ja leikkimään Unskin kanssa! Ja kyllä muuten nauttii veikan seurasta vaikka onkin niin häsä ♥ On todella tärkeetä mulle ja Juusolle että Unksi pääsee hyvin tutustumaan iso veljeensä. Vaikka ei vielä tajuakkaan että ovat sukua. Kyllä vähän ajan kuluttua niistä tulee vielä ylimmät veljekset. :)




Kiinteät ollaan aloitettu jo 2,5kk sitten ja hyvin maistuu. Poika on kun pohjaton kaivo kun saa jotakin muuta kuin maitoa. Ja näyttää siltä että kaikki mitä suuhun laittaa niin se on hyvää, inhokki ruokaa ei olla vielä löydetty tai semmoista mikä ei maittaisi. Nyt ollaan noin kuukauden päivät harjoteltu sormiruokailua ja sehän se vasta on kivaa (siis se sotkeminen).  Onhan se nyt paljon kivempaa syödä itse kuin niin että joku syöttäisi. Lempparit taitaa olla hedelmät, ananas, mansikka, persikka ja päärynä. Pari päivää sitten maisteltiin kananmunakokkelia ja voi että sitä sotkun määrää, sitä kun oli niin kiva vaan läärätä sormien välissä! Mutta kyllä sitä taisi sinne mahaankin mennä edes vähän. Mutta pikku hiljaa, päivä päivältä alkaa oppimaan.



Kuvia voisin laittaa tän viimesen 3,5kk aikana tähän postaukseen niin näette kuinka Unski on kasvanut! Mutta nyt taidan alkaa nauttimaan tästä hyvästä kesä illasta kun nämä on aika harvassa ollut tänä kesänä. Koitan nyt nostaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa höpistä tänne enemmän! Kommentoikaahan jotakin ideoita mistä haluisitte että kirjotan tai jos teillä on jotakin ideoita/haasteita tms niin mulle vaan. Kiitos jos jaksoitte lukea, kommentoi mitä mieltä olit ja jos vielä jaksat tämän jälkeen niin käy tykkäämässä blogin facebook sivuja tai liity lukijaksi! - Mamma kiittää!



You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista

Popular Posts